Dodajemyopinie.info.pl

Dodajemy opinie o firmach

Ciekawe Dyskusje

Dużo Użytkowników

Szybkie Odpowiedzi

Parking Okręcie jakie opinie?

Strona główna > Sport a turystyka > Podróże > Parking Okręcie jakie opinie?

Parking Okręcie jakie opinie?

29.01.2015 00:10:08 

Hejka. Moim priorytetem jest teraz znalezienie parkingu przy lotnisku w Warszawie. Na jaki koszt powinienem się przygotować, gdy na lotnisku spędzę około 3-4 godzin? Dzięki za podpowiedzi.

29.01.2015 05:53:16 

W kontekście poruszonego tematu parkingów na lotnisku w Warszawie dodam, że najbliżej samego lotniska parking będzie kosztował rzecz jasna najwięcej. Najlepszą szansą na zminimalizowanie kosztów jest zostawienie auta na parkingu, który jest nieco oddalony od portu lotniczego.

Sam praktykuję takie rozwiązanie i nie narzekam.

30.01.2015 10:00:21 

Nie rozumiem tego, że ludzie są pogodzeni z faktem, iż skoro szukają parkingu na lotnisku Okęcie to musi on drogo kosztować. Jestem przeciwny takiemu nastawieniu, bo osobiście udawało mi się znaleźć parking w bardzo atrakcyjnych cenach, choć były to okolice lotniska, a nie parking naprzeciwko terminala.

Jednak wychodzę z założenia, że coś za coś.

31.01.2015 23:57:42 

Planowałem niedawno kilkudniowy pobyt za granicą, ale nie uśmiechało mi się przyjeżdżanie na lotnisko autobusem. Kolega podsunął mi doskonały pomysł – zarezerwuj parking w pobliżu lotniska Okęcie w atrakcyjnej cenie. Wiecie co? Udało mi się zarezerwować miejsce parkingowe na 7 dni na strzeżonym parkingu. Zapłaciłem tylko 49 złotych!

01.02.2015 14:16:20 

Niezwykle w wielu przypadkach odwiedzam jeden sprawdzony parking Okecie, który w mojej opinii wymaga polecenia. Nie chcę zostać posądzony o kryptoreklamę, a więc namiary na niego mogę Wam podać po kontakcie na prywatną wiadomość. Płacę 50 pln za 7 dni na parkingu, rewelka :)

02.02.2015 20:30:52 

Parking na lotnisku Okęcie był dla mnie rozczarowująco drogi, więc postanowiłem poszukać jego mniej uczęszczanej alternatywy. Powiem szczerze, iż odszukałem ją w mgnieniu oka i jestem zadowolony z faktu, że zdecydowałem się na podjęcie takiego kroku. Nie żałuję!

03.02.2015 10:25:00 

W mojej opinii parkingiem, który pożądane byłoby polecić jest http://www.parkingokecie.eu.

Rezerwuję u nich miejsce, przyjeżdżam autem, które zostawiam nawet na tydzień i płacę zaledwie 49 zł (strasznie mało). Na pewno nie znajdziecie nigdzie indziej tak rewelacyjnej ceny.

Poza tym ich bus podjeżdża bezpośrednio pod terminal lotniska, co jest bardzo wygodne :)

05.02.2015 12:52:57 

Miałem do czynienia z naprawdę bardzo wieloma firmami, które świadczą usług parkingowe w pobliżu lotniska Okecie. Parking Okecie to konieczność dla wszystkich, którzy docierają swoim samochodem na lotnisko, a więc także dla mnie.

Polecam wybierać monitorowane parkingi, które są jednocześnie strzeżone przez kompetentną osobę. To zawsze większe bezpieczeństwo.

16.03.2021 12:22:21 

Wydaje mi się, że odszukanie spełniającego oczekiwania parkingu na lotnisku Okęcie to żaden kłopot.

Każdy ma wybór między kilkoma parkingami, jakie zlokalizowane są w pobliżu portu lotniczego. Ja przykładowo nigdy nie miałem problemu z wolnymi miejscami na parkingach. Za kilkugodzinny pobyt udawało mi się płacić satysfakcjonująco niewielkie kwoty :)

Ostatnio dodane posty

Opcji jest sporo, można różne wyjazdy zaplanować pytanie czy więcej zabawy, coś ekstremalnego, spokojnego, jakiś sport. Wszystko to trzeba przemyśleć i zastanowić się jaki wyjazd będzie najbardziej odpowiadał wszystkim jego uczestnikom.

Inspiracji można szukać w różnych miejscach, pomysłów na wyjazdy firmowe są różne, w zależności od tego czy ma to być wyjazd aktywny, spotkanie przy bankiecie. Wiele zależy od tego kto będzie w gronie uczestników i to również trzeba brać pod uwagę.

Akurat tych różnych propozycji jeśli chodzi o wyjazd dla pracowników może być dużo. Jak ma być to wyjazd motywacyjny to warto zapewnić atrakcyjne rozwiązania, które sprawią, że uczestnicy faktycznie będą mogli z tego wyjazdu czerpać i będą zadowoleni, że brali w nim udział.

© Copyright Dodajemyopinie.info.pl - Wszelkie Prawa Zastrzeżone - Polityka Prywatności

Partnerzy: Partner.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies oraz naszej polityce prywatności.